0%
 
 

Informații generale:
 
       Acest studiu investighează prevalența și natura dificultăților emoționale, dar și factorii de reziliență în cazul părinților care au copii cu autism din România. Completarea acestui instrument durează între 10-15 minute. 
 
Beneficii:

 
         În urma completării pachetului de scale din cadrul acestei cercetări, veți avea acces GRATUIT la un RAPORT al rezultatelor obținute, împreună cu INTERPRETAREA ACESTORA.
 
Scopul studiului:
 
       Informațiile din acest studiu vor ajuta la dezvoltarea unor programe de intervenție cu impact pozitiv asupra stării de bine a părinților care au un copil cu autism din România.
 
Echipa de cercetare:
 
Dr. Cezar Giosan
 
       Conducătorul științific al acestui studiu este Dr. Cezar Giosan, cadru didactic la Universitatea din București, Departamentul de Psihologie și Stiințe Cognitive. Dr. Giosan este psiholog cercetător româno-american cu experiență academică și clinică vastă în SUA și România. Dr. Giosan este autorul a zeci de articole știintifice publicate în reviste internaționale de psihologie, lucrările sale fiind citate de peste 1400 în literatura internațională de specialitate.
 
Dr. Psiholog Nedelcu Crina 
 
        Inițiatorul acestui studiu este Dr. Psiholog Nedelcu Crina în colaborare cu drd. Psih. Alina Cristina Chivu. Dr. Nedelcu este psiholog clinician principal și cercetător științific. Dr. Nedelcu a coordonat echipa care a tradus și adaptat în Romania testul ADOS 2- Autism Diagnostic Observation Schedule - Second Edition. Aceasta conduce un centru de evaluare clinică și de intervenție specifică destinat copiilor diagnosticați cu autism, având acreditare în metoda PACT - nivel 1 și metoda IMPACT nivelul 1, fiind de asemenea și absolventă a Clemson University BCaBA/BCBA.
 
Procedura:

 
       Sarcina dvs. este să completați un chestionar care nu durează mai mult de 15-20 minute. Chestionarul se poate completa de pe telefoanele mobile, calculator, sau tablete, atâta timp cât aveți conexiune la Internet.
 
Confidențialitate:
 
       Acest studiu este anonim. Nu se colectează date personale de identificare (ca de exemplu CNP sau nume). Răspunsurile dvs. sunt stocate pe un server securizat la care are acces doar conducătorul acestui proiect și nu vor fi distribuite absolut nimănui. Studiul fiind complet anonim, identificarea dvs. ulterioară nu este posibilă, deci datele completate de dvs. nu pot fi identificate și șterse ulterior.
 
Retragerea din studiu:
 
       Participarea dvs. este complet voluntară și nu anticipăm niciun risc asociat. Dacă nu vreți să răspundeți la întrebări, vă puteți retrage în orice moment. Deci, este la latitudinea dvs., după ce citiți aceste informații, să decideți dacă participați sau nu. Chiar dacă începeți să răspundeți la întrebări, puteți renunța în orice moment dacă vă răzgândiți pe parcurs. Nu există niciun risc pentru dvs. dacă participați, nici dacă refuzați.
 
Recompense:
 
  Prin participarea la acest studiu puteți beneficia de următoarele:
- Raport de evaluare specializat imediat după finalizarea chestionarelor psihologice
- Contribuția personală la dezvoltarea cercetării
- Posibilitatea de a beneficia de o intervenție psihologică ulterioară
 
Despre posibilitatea de a afla interpretarea propriilor răspunsuri:
 
       În momentul completării chestionarului sistemul vă va prezenta scorurile pe domeniile capturate, precum și interpretarea lor. Atenție însă: studiul fiind anonim, dacă vreți să aveți acces la rezultatele dvs. și în viitor, va trebui să le salvați pe calculatorul/telefonul dvs. ("screenshot" sau "copy/paste"), pentru că din momentul în care ați închis fereastra nu veți mai putea reveni la ele iar noi nu vă putem identifica.
 
       Dacă sunteţi de acord să participaţi, faceţi click pe butonul Start de mai jos. 
       Vă mulţumim anticipat şi nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebări la adresa: contacteazaechipa@gmail.com
 
Privacy & Data Security